Hazırlanma qaydası
Döş əti yuyulduqdan sonra bişirilir.
Göbələk təmizlənir, soğanla birgə yağda qovrulur.
Qovrulduqdan sonra soyuması üçün 10 dəqiqə gözlənilir.
Toyuğun döş əti didildikdən
sonra boşqaba lay-lay düzülür.
Üzərinə yağda qovrulmuş göbələk və mayonez əlavə edilir. Bu ardıcıllıqla qatlar sıralanır.
Sonda ən üst qata sürtgəcdən keçirilmiş holland pendiri və xırdalanmış qara zeytun
əlavə edilir. Kənarlarına dekor kimi çips düzlür.
Qadın.az saytı bildirir ,
Çalışmaq lazımdır ki, salat günəbaxana bənzəsin. Salat dairəvi şəkildə səliqəli olaraq
qaba düzəldilir.. Üzərinə doğramış qara zeytunlar günəbaxan tumu formasında sıra ilə ehmalca düzülür..
Nuş olsun ! ! !
@Tərcümə Qadin.az saytına məxsusdur,istifadə edilərkən istinad mütləqdir.
Hazırlanma qaydası
Döş əti yuyulduqdan sonra bişirilir.
Göbələk təmizlənir, soğanla birgə yağda qovrulur.
Qovrulduqdan sonra soyuması üçün 10 dəqiqə gözlənilir.
Toyuğun döş əti didildikdən
sonra boşqaba lay-lay düzülür.
Üzərinə yağda qovrulmuş göbələk və mayonez əlavə edilir. Bu ardıcıllıqla qatlar sıralanır.
Sonda ən üst qata sürtgəcdən keçirilmiş holland pendiri və xırdalanmış qara zeytun
əlavə edilir. Kənarlarına dekor kimi çips düzlür.
Qadın.az saytı bildirir ,
Çalışmaq lazımdır ki, salat günəbaxana bənzəsin. Salat dairəvi şəkildə səliqəli olaraq
qaba düzəldilir.. Üzərinə doğramış qara zeytunlar günəbaxan tumu formasında sıra ilə ehmalca düzülür..
Nuş olsun ! ! !
@Tərcümə Qadin.az saytına məxsusdur,istifadə edilərkən istinad mütləqdir.