* Bir kasada yumurtaları tel çırpma aləti ilə çırpın. İçinə südü, duzu, kiçik doğranmış cəfəriləri və istiot duzu əlavə edib təkrar qarışdırın. Çörək dilimlərini tək-tək yumurtalı qarışığa batırıb 5 saniyə qədər çəkməsi üçün gözlədərək başqa geniş bir nimçəyə düzün. Ən son orta boy bir tavada incə bir təbəqə olacaq şəkildə yarım çay stəkanı qədər duru yağ töküb qızdırın. dilimlərin hər iki tərəfi qızarana qədər qızardın. Eger tavadaki yag bitsə az az əlavə edib qızartmağa davam edin. İsti və ya soyumuş halda sərvis edilir.
Lazım olan ərzaq:
HAZIRLANMASI:
* Bir kasada yumurtaları tel çırpma aləti ilə çırpın. İçinə südü, duzu, kiçik doğranmış cəfəriləri və istiot duzu əlavə edib təkrar qarışdırın. Çörək dilimlərini tək-tək yumurtalı qarışığa batırıb 5 saniyə qədər çəkməsi üçün gözlədərək başqa geniş bir nimçəyə düzün. Ən son orta boy bir tavada incə bir təbəqə olacaq şəkildə yarım çay stəkanı qədər duru yağ töküb qızdırın. dilimlərin hər iki tərəfi qızarana qədər qızardın. Eger tavadaki yag bitsə az az əlavə edib qızartmağa davam edin. İsti və ya soyumuş halda sərvis edilir.