Hazırlanma qaydası:
5 əd. kartofu yuyun və suda bişirin. Kartofu iki hissəyə bölün.
Sous hazırlayın:
100 qr. kərə yağına sürtgəcdən keçirilmiş pendir, 1 xör. qaş. xama, 3 diş əzilmiş sarımsaq və 3 xör. qaş. xırda doğranılmış cəfəri əlavə edib qarışdırın. Sousu kartofun üzərinə çəkin. 250 dərəcə isinmiş sobada 10-15 dəq. bişirin.
5 əd. kartofu yuyun və suda bişirin. Kartofu iki hissəyə bölün.
Sous hazırlayın:
100 qr. kərə yağına sürtgəcdən keçirilmiş pendir, 1 xör. qaş. xama, 3 diş əzilmiş sarımsaq və 3 xör. qaş. xırda doğranılmış cəfəri əlavə edib qarışdırın. Sousu kartofun üzərinə çəkin. 250 dərəcə isinmiş sobada 10-15 dəq. bişirin.