5 -6 ədəd kartof
Yarım dilim limon suyu
Duru yağ
Qırmızı toz bibər (şirin və ya acı zövqə görə)
Duz
Cəfəri
Hazırlanması:
Kortoflar bişirilir və isti-isti püre halına gətirilir.
Digər ərzaqlar da qatılaraq tərkiibi hazırlanır.
Əlimizə qoz böyüklüyündə parçalar alınaraq, yerkökü şəkli verilir və təpələri cəfəriyə batırılır. Üzərinə bıçaqla 1-2 kəsik atılır, istənilən formada boşqaba yığılır.
Salatımız hazırdır...
Yarım dilim limon suyu
Duru yağ
Qırmızı toz bibər (şirin və ya acı zövqə görə)
Duz
Cəfəri
Digər ərzaqlar da qatılaraq tərkiibi hazırlanır.
Əlimizə qoz böyüklüyündə parçalar alınaraq, yerkökü şəkli verilir və təpələri cəfəriyə batırılır. Üzərinə bıçaqla 1-2 kəsik atılır, istənilən formada boşqaba yığılır.
Salatımız hazırdır...